ÖNEMLİ DUYURU!

DİKKAT!
* Korku18.blogspot.com sitesinin içeriğinde korku, vahşet ve aşırı şiddet bulunmaktadır!
* Bu siteye girmek için 18 yaş üstünde olmanız gerekmektedir!
* Siteye girmek için herhangi bir tıbbi rahatsızlığınızın bulunmaması gerekir! (Kalp,hamilelik,mide bulantısı vs.)
* Site içerisindeki materyaller kişilerde psikolojik ve ruhsal bozukluklar yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller kişilerde şok etkisi yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller sizleri şiddete götürebilir!
* Tüm bu uyarılara rağmen doğabilecek tüm problemlerden korku18.blogspot.com sorumlu tutulamaz!

9 Mayıs 2008 Cuma

Cinle tavla

Cinle tavla
Yayınlama tarihi: 09.05.2008
Yayınlama adresi: korku18.blogspot.com



Genç bir kız ailesinin evde olmadığı bir akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri "cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: "İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmışlar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.

Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabaha unutmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, "Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğrayacağım. Dertleşelim biraz.” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, "Hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de "O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz.” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bir gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gülümsemiş.

Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerideyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyormuş: "Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama düzelir deyip sana haber vermedik. Fakat az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun.."

Optimizasyon;
cin, cin çağırma, hayalet
çağırma, iblis, iblis çağırma, iblis-izle, cinizle, cin teyze

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ben u hikayeyi daha önceden bi arkadaşımdan duymuştum çok korkunç ben olsam ne yaprdım acaba siz napardınız? ben kafayı yerdim ama ben hikayeyi şöyle duymuştum kız teyzesinin ayağına bakmış ayağı tersmiş sonra kız yanlış görmüşümdür demiş sonra telefon geldikten sonra kız delirir ve tımaraneye kapatılır diye duymuştum.

Adsız dedi ki...

vallla bilmiom bizde çağırdık gelmedi gerçi bi ara işaret verdi galba ama rüzgardandır bence ama sanmam ya olabilirde ama bilmiyorum bu hikayeyi bnde duymustum ..

Adsız dedi ki...

çokk ilginç bir olay ben bu olayı hiç duymamıştım bütün gençler cin çağırmıştır ama gelmesi nadirdir siz siz olun dikkatli olun...

urounsia dedi ki...

ya arkadaşlar lütfen böyle inanmıyorum falan filan diye saçma sapan konuşmayın illaki birşeye bir faniye inanmanız için başınızdan geçilmesimi gerekiyor.bende sizin gibi inanmıyordum taki yemediğim sosisli sandivicimi çöpe atana kadar.benden size tavsiye herşeye değil ama mantığınızla inanmak istediğiniz şeylere inanın aksi taktirde cok acı çekersiniz benim gibi.saygılar.

Adsız dedi ki...

ben oLsaydım tavLa oynamaya dewam ederdım:D:D

Adsız dedi ki...

Bir Muska alın hiç bir şeyden korkmanıza gerek kalmaz..!

Adsız dedi ki...

ben olsam cinle sohbet eder onunla konuşur anlaşırdım arkadaşlarımıda korkutması için ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Genel Optimizasyon

korku korku ogrish ogrish giyotin giyotin kafa kesme kafa kesme korku videoları korku videoları korkunç korkunç korku izle korku izle otopsi otopsi korku sitesi korku sitesi korku siteleri korku siteleri korkunç videolar korkunç videolar otopsi otopsi izle izle izle video video youtube youtube izlesene izlesene korku hikayeleri korku hikayeleri video izle video izle kafa kesme izle kafa kesme izle infazlar infazlar dehşet dehşet hayalet hayalet işkence işkence sezeryan doğum sezeryan doğum doğum izle doğum izle ruh çağırma ruh çağırma satanizm satanizm satanist satanist satanistler satanistler kürtaj kürtaj