ÖNEMLİ DUYURU!

DİKKAT!
* Korku18.blogspot.com sitesinin içeriğinde korku, vahşet ve aşırı şiddet bulunmaktadır!
* Bu siteye girmek için 18 yaş üstünde olmanız gerekmektedir!
* Siteye girmek için herhangi bir tıbbi rahatsızlığınızın bulunmaması gerekir! (Kalp,hamilelik,mide bulantısı vs.)
* Site içerisindeki materyaller kişilerde psikolojik ve ruhsal bozukluklar yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller kişilerde şok etkisi yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller sizleri şiddete götürebilir!
* Tüm bu uyarılara rağmen doğabilecek tüm problemlerden korku18.blogspot.com sorumlu tutulamaz!

7 Mayıs 2008 Çarşamba

Ruh çağırma seansları

Ruh Çağırma Seansı;

PARANORMAL (normalüstü) ile ilgilenenlerin başlıca araştırma konularından biri de ölümden sonra bir biçimde yaşamaya devam edilip edilmediğidir. Ölümden sonra da bir yaşam var mıdır? Ruh nedir? Ruhlarla, eğer varsa, ilişki kurulabilir mi?
Yeryüzündeki dinlerin hepsi ölümden sonra bir yaşamdan söz etmektedir. Bu insanların içinde güçlü bir inanç oluşturmuştur. Ayrıca insan hayatının bir noktada kesin bir biçimde bitiyor olması ve sonrasının boşluk olarak algılanması birçok insan için kabul edilmesi çok güç bir olgudur. Bu nedenle günlük yaşantıları içinde üstünde çok fazla durmasalar bile, kafalarının bir yerinde ruhun ölümsüz olduğunu düşünmek insanlar için çok rahatlatıcıdır.

Ölen bir sevgilinin, bir yakınının yok olmadığını düşünmek ve onunla temas kurmaya çalışmak böylesi bir ihtiyaçtan doğar. Bu nedenle çok uzun zamanlardan beri dünyanın çeşitli ülkelerinde ruh çağırma seansları yapılmakta ve bu konuda çeşitli dernekler ve kuruluşlar kurulmaktadır. Bu konuda çok çeşitli hileler ve göz boyacılıkları saptanmıştır. Buna karşılık hiçbir açıklaması bulunamayan olaylar da, söz konusudur. Yapılan bütün çalışmalar bu konunun ne kadar gerçek olduğunu saptamaya ve eğer gerçekse nasıl oluştuğunu anlamaya yöneliktir.

Klasik bir ruh çağırma seansında ruhlara ya da gaipten gelen haberlere aracılık eden bir medyum vardır. Medyum konsantre olarak trans haline girer ve ruhlarla ilişkiye geçer. Ruhlar bazen onun ağzından konuşur, bazen de medyuma yazı yazdırırlar. Ancak her zaman medyum aracılığıyla konuşulmayabilir. Örneğin fincanla ruh çağırma halk arasında çok yaygın bir sistemdir. Masanın üstüne çevresi alfabenin tüm harflerinin yazılı olduğu, ortada da evet-hayır kelimelerinin yazılı bulunduğu bir karton konur. Kartonun üstünde bir fincan vardır ve seansa katılan herkes parmağını bu fincana değdirir. Ruh geldiğinde sanıların cevabını fincanı harfler arasında gezdirip kelimeler yazarak verir.

Seansa katılanların çağırdıkları ruhun “geldiğini” ifade eden bir başka yöntem de masanın yerden havalanması, ışıkların kendi kendine yanıp sönmesi, kapıların çarpması gibi birtakım fiziki belirtilerdir. Halk arasında “geldinse tahtaya üç kere vur” türünden şakalara yol açan bu durum aslında gözbağcılığına en açık konulardan biridir. Seansların genellikle karanlık ya da loş odalarda yapılmaları bu tür gözbağcılıkları oldukça kolaylaştırmaktadır.

Şimdi herkesin başarabileceği basit bir usulle ruh çağırma yapmayı öğretiyorum. Bu usuller en basitidir. Eğer uygulama esnasında yanlış yaparsanız beni sorumlu tutmayacağınızı peşinen kabul etmek durumundasınız. Ama sorununuz olursa bana yazabilirsiniz.

Yuvarlak masa île ruh çağırma;

Bir çivisiz yuvarlak üç ayaklı masa etrafına üç veya dört kişi oturur. Eller masanın üst kenarlarına parmaklar açık olmak üzere ve birbirlerine temas etmek şartıyla hafifçe konur. Bir müddet beklenir, oda sessiz ve ışıklar olacaktır.

İçinizden biri:

Ey etrafımızda dolaşan ruhlar lütfen içlerinizden birisi meclisimize iştirak etsin. Masaya davet ediyoruz, lütfen suallerimize cevap versin der. Bir müddet sonra masada bir çatırdı olur. O vakit seansı idare eden:

— Eğer geldi iseniz masanın ayağını üç kere vurun! Hakikaten biraz sonra masanın bir ayağı kalkar ve üç defa vurur, o vakit:

— Kimsiniz, isminiz nedir. Alfabe harfleri sırasına göre vurunuz! denir. (Yani: a-1, b-2, c-3, ç-4,d-5, e 6, f-7 ilah…) ve böylelikle muhabere yapılır seans bitince:

—Güle güle gidiniz… denir.

Fakat bu masa ile muhabere çok yorucudur. Bunun için daha kolay bir usul vardır.

FİNCAN USULÜ

Fincan ile ruh davetiyesi;

Bir büyük karton üzerîne aşağıda gösterildiği üzere büyük bir çember çizilir, çemberin iç kısımlarına ufak çemberler halinde A dan Z harfine kadar alfabe yazılır. Büyük çemberin merkezine bir fincanın konacağı kadar ufak bir çember çizilir. Buraya fincan konur. Konacak fincan biraz büyükçe olacaktır.

Fincanın sağ ilerisine bir dörtgen içinde «evet» sol taratma «Hayır» Üst tarafına «Olur» Alt tarafına «Olmaz» kelimeleri yazılır.

Sonra bu karton masaya yapıştırılır. Ortasına fincan konup ruh davetiyecileri etrafına toplanır. Şahadet parmağına kapanmış fincanın üst kenarına değdirirler. Beklerler. Seans operatörü sorar:

— Etrafımızdaki ulvi ruhları çağırıyoruz, içlerinden birisi lütfen icabet buyursun, gelsin! denir. Ruh geldiği zaman fincan oynamaya başlar. (Bu fincan davetiyesinde davetten evvel süre-i Kadir gibi bazı Ayetleri’nde okunması iyi bir tesir vücuda getirir. Yalnız dikkat edilecek husus seansta çok ciddi olmak ve laubali olmamak. iyi sualler sormaktır.)

— Lütfen isminiz! yazar mısınız?

(Fincan yerinden oynar ve parmaklarla birlikte harflere gider gelir.)

—Bana filan, ruhu çağırabilir misin?

— Evet.

— O halde size çok teşekkür ederim. Gidiniz gitmeden evvel bizce görülmesi mümkün bir arzunuz var mıdır? bildiriniz. (Arzusu yapılacağı söylenip) güle güle gidip o ruhu davet ediniz.

Böylece istenen ruh gelir, kim olduğu araştırıldıktan sonra, ona evvelce hazırlanan sualler sorulur. Yalnız ciddi şeyler sormak ve onları kızdıracak hareketlerden kaçınılmalıdır.

(Bir seansta birisi alay etmiş, fincan büyük bir gürültü ve hızla ellerinden fırlayıp pencereye çarpmış ve o alay eden şahsında koluna bir ağrı girmişti)

Optimizasyon;
korku hikayeleri, korkulu hikayeler, korku öyküleri, korkulu öyküler, korku yazıları, korkunç hikayeler, korkunç öyküler, korkunç yazılar, korkulu olaylar, korkunç olaylar, gerilim, giyotin, kafa kesme, korku efsaneleri, korkulu efsaneler, korkulu anlar, korku anı, korkunç anlar, korkuç anılar, korku anıları

0 yorum:

Genel Optimizasyon

korku korku ogrish ogrish giyotin giyotin kafa kesme kafa kesme korku videoları korku videoları korkunç korkunç korku izle korku izle otopsi otopsi korku sitesi korku sitesi korku siteleri korku siteleri korkunç videolar korkunç videolar otopsi otopsi izle izle izle video video youtube youtube izlesene izlesene korku hikayeleri korku hikayeleri video izle video izle kafa kesme izle kafa kesme izle infazlar infazlar dehşet dehşet hayalet hayalet işkence işkence sezeryan doğum sezeryan doğum doğum izle doğum izle ruh çağırma ruh çağırma satanizm satanizm satanist satanist satanistler satanistler kürtaj kürtaj