ÖNEMLİ DUYURU!

DİKKAT!
* Korku18.blogspot.com sitesinin içeriğinde korku, vahşet ve aşırı şiddet bulunmaktadır!
* Bu siteye girmek için 18 yaş üstünde olmanız gerekmektedir!
* Siteye girmek için herhangi bir tıbbi rahatsızlığınızın bulunmaması gerekir! (Kalp,hamilelik,mide bulantısı vs.)
* Site içerisindeki materyaller kişilerde psikolojik ve ruhsal bozukluklar yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller kişilerde şok etkisi yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller sizleri şiddete götürebilir!
* Tüm bu uyarılara rağmen doğabilecek tüm problemlerden korku18.blogspot.com sorumlu tutulamaz!

27 Mayıs 2008 Salı

Satanist kimlere denir

Ülkemizde Satanizm söz konusu olduğunda çok dikkatli olmak, ulu orta herkese Satanist damgasını vurmamak gerekir. Satanist olduğunu söylemedikçe veya bir kimsenin Satanist olduğu kesin delillerle ortaya konulmadığı sürece, insanları çeşitli isimler altında gruplara ayırmak veya bazı gençlere Satanist gözüyle bakmak toplumda daha fazla huzursuzluk ve tepkilere sebep olabilir. Daha önce de ifade edildiği gibi, Satanizm zaten bir "tepki hareketi”dir. Bu noktada çok dikkatli olmak gerekmektedir.

Nitekim Satanizmin yoğun olarak gündeme geldiği 1999 Eylül-Ekim aylarında bazı TV kanallarında bu tür konular tartışmaya açıldı ve konu ile ilgili olarak: "İnsanlar dinledikleri müziğe, giydikleri elbisenin rengine, saçlarının şekline veya kulaklarına taktıkları küpeye göre gruplara ayrılmamalı veya onlara Satanist gözüyle bakılmamalı" şeklinde bazı tepkiler dile getirildi. Evet, "Rock, metal veya heavy metal müzik dinleyen herkes Satanist değildir. İsteyen istediği müziği dinleyebilir. Yine, siyah tişört ve siyah kot giyen herkes Satanist değildir. İnsanlar giyecekleri elbisenin rengine kendileri karar vermelidir. Diğer taraftan, kulağına küpe takmak veya saçını istediği şekilde uzatmak da kişisel bir tercihtir. Fakat Satanist olduğunu söyleyen gençlerin de özellikle rock, metal vb. müzik dinledikleri, "siyah renk" karanlık güçleri ve Şeytanı temsil ettiği için siyahı özellikle tercih ettikleri de göz ardı edilmemelidir.

Netice itibariyle söylemek gerekirse: Ülkemiz gençlerini dinledikleri müziğe, giydikleri elbisenin rengine, saçlarının uzunluğuna veya kulaklarındaki küpelerine göre gruplara ayırmayalım. Ancak, Satanizmi de müzik dinlemek, siyah elbise giymek, saç uzatmak veya küpe takmaktan ibaret bir şeymiş gibi tamamen basite de indirgemeyelim. Ayrıca Satanizm, emniyet tedbirleriyle çözülecek bir mesele de değildir.

Optimizasyon;
tepki, metal, rock, liveleak, heavy, müzik, ogrish, kafa kesme, karanlık, karanlık güçler

8 yorum:

Adsız dedi ki...

son derece doqru bhen metal tutkunuyum ve simsiyah giyinirim din olarak satanizmi seçmiş olmamda bu müziklern etkisi yok

Adsız dedi ki...

bence bunların hepsi çok saçma şeyler

Adsız dedi ki...

BENDE ROCKÇIYIM VE SİYAH GİYİNİRİM AMA MÜSİK VE KİMSEYE ZARARDA VERMEM

Adsız dedi ki...

Sunu iyi düşününki Şeytanıda Allah yaratmıstır nasıl olurda bir insan kendisini bir sperm iken onu kusursuzca sekil verip dünyaya cıkaran yoktan var eden Allah a teslim olmaz ona ibadet ve secde etmez.. Allah Şeytana ve Meleklere insan olan Adem a.s a secde edin dedi Şeytan dışında hepsi secde ettiler kardesler burasını iyi düşünün eğer Allah insanı üstün kılmasaydı yaratılmıslar arasında Şeytana secde et emrini vermezdi Biz Allah a ibadet etmemiz lazım Cünki tekrardan yaratılıs var tekrar bu şeklimizle Allah bizi kabirlerimizden cıkarıcak ilk yaratan tekrar yaratmaya gücü olmazmı elbette olur insanı tekrardan yaratmak gökleri ve yeri yaratmaktan daha kolaydır lütfen namaza baslayalım kurtulus Allah a ibadette Allah a emanet olun..

Adsız dedi ki...

"Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım." (Zariyat- 56)

Adsız dedi ki...

aLLa ALLa türk insanı niye rock dinler BoyLE amerika sarkılarına niye türkü dinlemesiniz ki

Adsız dedi ki...

ilk yorumda adsız diye birinin yorumuna bakılırsa o da satanist demek;çünkü din olarak satanizmi seçmiş olmamda bu müziklerin etkisi yoktur demiş.neden satanist olmak istiyosunuz ve yha ne zorunuz var da allahı bırakıp şeytana tapıyosunuz hiç anlamıyorum,anlayamıycamda çok saçma işler peşindesiniz.tüm satanistleri öbür dünyada görücez.cehennnemde cayır cayır yanıcaksınız.allahtan korkun satanistler.hepiniz mahvolucaksınız öbür dünyada!!!

Adsız dedi ki...

ilk yorumda 'din olarak satanizmi seçmemde bi etkisi yok bunların' diyor ama satanizmin tüm dinlere karşı olduğunu söylerken kendisinden din olarak bahsedilmesi ne kadar mantıklı? yani satanizmde zaten mantık aramıyorm ama kendileriyle çelişmelerini de anlamıyorm. eğer herşeye karşı koyuşsa bu, neden şeytana da karşı koymuyorsunuz? neden sizi zayıf kılan ilkel dürtülerinize karşı koymuyorsunuz aksine onların kölesi olmaya and içiyorsunuz? neden ben böyle bi soru soruyorm? :) cevap beklemiyorm.

Genel Optimizasyon

korku korku ogrish ogrish giyotin giyotin kafa kesme kafa kesme korku videoları korku videoları korkunç korkunç korku izle korku izle otopsi otopsi korku sitesi korku sitesi korku siteleri korku siteleri korkunç videolar korkunç videolar otopsi otopsi izle izle izle video video youtube youtube izlesene izlesene korku hikayeleri korku hikayeleri video izle video izle kafa kesme izle kafa kesme izle infazlar infazlar dehşet dehşet hayalet hayalet işkence işkence sezeryan doğum sezeryan doğum doğum izle doğum izle ruh çağırma ruh çağırma satanizm satanizm satanist satanist satanistler satanistler kürtaj kürtaj