ÖNEMLİ DUYURU!

DİKKAT!
* Korku18.blogspot.com sitesinin içeriğinde korku, vahşet ve aşırı şiddet bulunmaktadır!
* Bu siteye girmek için 18 yaş üstünde olmanız gerekmektedir!
* Siteye girmek için herhangi bir tıbbi rahatsızlığınızın bulunmaması gerekir! (Kalp,hamilelik,mide bulantısı vs.)
* Site içerisindeki materyaller kişilerde psikolojik ve ruhsal bozukluklar yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller kişilerde şok etkisi yaratabilir!
* Site içerisindeki materyaller sizleri şiddete götürebilir!
* Tüm bu uyarılara rağmen doğabilecek tüm problemlerden korku18.blogspot.com sorumlu tutulamaz!

9 Mayıs 2008 Cuma

Ahşap evdeki hayalet

Ahşap Evdeki Hayalet
Yayınlama tarihi: 09.05.2008
Yayınlama adresi: korku18.blogspot.com



Her sey 1994 yılında başladı. Olayların yaşandığı yer ise, tarihi ahşap bir evdi. ALAN ailesi yakında içinden çıkılmaz bir hal alacak alan olayları başlarda önemsemedi.

Beyoğlu semtinde oturdukları ahşap binada meydana gelen ilk gariplik evdeki ışıkların kendi kendine yanıp sönmesiydi. Elektrikçiler ve tamirciler çağrıldı ve binanın elektrik sistemi kontrol edildi. Ancak probleme rastlanmadı.

Bir süre sonra, Mert ALAN uykusunda rahatsız edilmeye başladı. Gece yattıktan sonra üzerine bir ağırlık çöküyor; bazı geceler güçlükle ağırlıktan kurtuluyor ve çığlıklarla uyanıyordu. Genelde evde bulunduğu zamanlarda da bu gerilimi hissediyor, evden çıkınca rahatlıyor, ancak tüm bunlara anlam veremiyordu.

Son çare olarak, eşini ve çocuğunu alarak evden taşınan Mert ALAN, bir süre için yaşanan tüm garip olayları o eski ahşap evde bıraktıklarını düşündü. Ancak, bir gece yatmak için odasına giderken karşısında bir siluet belirdi ve kayboldu. Bu siluetin ortaya çıkış sıklığı artınca, Mert ALAN' ın eşi ve kızı da aynı görüntüyle karşılaşınca, ailenin geceleri kabusa dönüştü. Olayın bir diğer ilginç şahidi de ailenin köpeğiydi. Evde tanımlanamaz varlık dolaştığında köpek hemen uzun uzun ulumaya başlıyordu.

Bir gece, yine ışıklar yanıp sönmeye başladı. Köpek yine huzursuz hareketler yapıyor ve uluyordu. Çileden çıkan Mert ALAN çığlık çığlığa bağırıp çağırmaya başladı ve varlığa onlardan ne istediklerini sordu. O gece bu soruya yanıt alamadılar; ancak tüm aile ilk defa silueti hep birlikte gördü.

Çaresizlik içinde, belki de bu varlığın onlara anlatmak istediği bir şey var düşüncesiyle evlerinde bir seans düzenlediler; ancak bundan sonuç elde edemediler.

Optimizasyon;
siluet, gerilim, korkusitesi, korkusiteleri, korkulu hikayeler, şehir efsaneleri,korkulu olaylar,korkunç hikayeler, çığlık, çığlıklar, hayalet, hayaletler, hayaletli ev, cinli ev, cinler, iblis, iblisler

1 yorum:

mehmedov dedi ki...

devamı nerde ne güzel okuyoduk.sizden iyi bi korku senaristi olur he:)

Genel Optimizasyon

korku korku ogrish ogrish giyotin giyotin kafa kesme kafa kesme korku videoları korku videoları korkunç korkunç korku izle korku izle otopsi otopsi korku sitesi korku sitesi korku siteleri korku siteleri korkunç videolar korkunç videolar otopsi otopsi izle izle izle video video youtube youtube izlesene izlesene korku hikayeleri korku hikayeleri video izle video izle kafa kesme izle kafa kesme izle infazlar infazlar dehşet dehşet hayalet hayalet işkence işkence sezeryan doğum sezeryan doğum doğum izle doğum izle ruh çağırma ruh çağırma satanizm satanizm satanist satanist satanistler satanistler kürtaj kürtaj